Spring naar content

Management

Full-service management

Van voorbereiding en realisatie tot oplevering en onderhoud. In welke fase uw project zich ook bevindt, ons team helpt u graag door de managementtaken op ons te nemen. De ervaring die wij hebben opgedaan in diverse contractvormen, zoals UAV 2012, EPC en UAV-GC, nemen wij mee naar andere projecten. Wij geloven in ‘full-service management’, waarbij we onze opdrachtgevers volledig ontzorgen. Ons team kan projecten van begin tot eind oppakken en opvolgen, maar ook een gedeelte van het projectproces organiseren. Voor al onze werkzaamheden geldt: wij zorgen ervoor dat uw project nauwkeurig wordt gerealiseerd.

MPC Energy gelooft dat vertrouwen en transparantie de basis vormen voor een uitstekende en langdurige samenwerking. Onze benadering is no-nonsense, down-to-earth en doelgericht. Zo werken we samen met alle partijen op gestructureerde wijze toe naar het vooraf afgestemde eindresultaat.

Meer weten over hoe wij u kunnen helpen? Wij gaan graag met u in gesprek.

Onze diensten

Met onze brede expertise en ruime ervaring ondersteunen wij u graag tijdens elke fase van uw project. Lees meer over onze diensten.