Strategie

We realiseren onze visie door: 

  • Snel schakelen;
  • Brede inzetbaarheid;
  • Expertise uit andere marktsegmenten en diverse disciplines;

Onze aanpak en vakmanschap garanderen de functionele werking van de installaties. 

Vakmanschap. Kennis, kunde ervaring en scholing vormen vakmanschap. Onze specialisten zijn geselecteerd op basis van hun ervaring en drive voor de techniek. 

Backoffice. Wij hebben een centrale backoffice van waaruit alle activiteiten gepland en gecoördineerd worden. Hiermee borgen wij dat er geen activiteiten dubbel ingepland staan. Hierdoor houdt iedere klant inzicht in de betreffende werkzaamheden.

Eigenaarschap. Wij hebben onze specialisten, eigenaar genoemd van hun eigen project. Iedere specialist is verantwoordelijk voor hun project. Hiermee borgen we een optimale performance van onze gehele organisatie en dus betrouwbaarheid en kwaliteit over de gehele markt. Bij de keuze van de specialisten hebben wij een ranking toegepast op basis A) verantwoordelijkheidsgevoel B) functionele werking C) hoeveelheid storingen. Hierbij borgen wij een structurele aanpak in verbeteren van onze kwaliteit. 

Performance Excellence in uitvoering. Wij weten wat er bij onze klanten speelt, hebben de markt continue in beeld en communiceren actief met de beslissers bij onze klanten. Middels de marktinventarisatie maken we stringente keuzes in onze klanten waar we voor willen werken. Binnen zowel de industriële, offshore en energiemarkt zal MPC Energy een belangrijke speler worden op het gebied van commissioning en service. 

Kennis. MPC Energy staat bij klanten en partners bekend als een partij die de kennis in huis heeft om faalvrij en binnen de gestelde termijnen complexe ontwerp- en automatisering  projecten in bedrijf te stellen. 

De kennis van MPC Energy wordt ontwikkeld door de eigen mensen, eventuele inhuur is alleen capaciteit gedreven en om kortstondige kennistekorten op te vangen.

Wij willen u graag beter leren kennen. Neem contact op!