Spring naar content

De energietransitie vraagt om een nieuw netwerk

Wij zijn de schouders onder de energietransitie

MPC Energy ondersteunt netbeheerders en bouwconcerns bij complexe projecten die vragen om expertise en doorzettingsvermogen. Van tender tot oplevering.

Met de wortels van onze organisatie in de maritieme en offshore sector weten wij niet beter dan dat elke minuut telt en kwaliteit van levensbelang is. Snelheid, daadkracht en een groot probleemoplossend vermogen zitten in onze genen. Onze mentaliteit sluit dan ook naadloos aan bij de urgentie van de energietransitie.

Excellente uitvoering

Wij geloven in nauwe samenwerkingen op basis van vertrouwen en transparantie. Dankzij een bewezen proces van realisatie, testen en ingebruikname zorgen wij in elk project voor een soepele uitvoering en een uitstekend eindresultaat.

Group 376

Experts met passie

MPC Energy bestaat uit experts met hart voor techniek. Gepassioneerde professionals met een no-nonsense instelling. Samen met ons brede netwerk van specialisten stellen we zo voor elk project een passend team samen.

Wij zijn actief in deze markten

  • Maritieme en offshore
  • (Duurzame) energie
  • Industrie, olie en gas
  • Mobiliteit

Een kleine greep uit onze lopende en afgeronde projecten

Onze diensten

“Wij zijn de schouders onder de energietransitie”

Group 413

Ervaring in energie

MPC Energy heeft ruime ervaring in de hoogspanningsmarkt en is u graag van dienst tijdens elke fase van uw project. Van voorbereiding en sitemanagement tot commissioning en de oplevering van naslagwerken.

Group 409

Een Partner om op te bouwen

MPC Energy gelooft in duurzame relaties gebaseerd op vertrouwen, open communicatie en elke keer weer kwaliteit leveren. Zowel met klanten, leveranciers als stakeholders.

Group 410

Gecertificeerd

Onze medewerkers zijn in het bezit van alle benodigde certificaten voor de energiemarkt, waaronder VCA, NEN 3140, NEN 3840 en BEI-LS/HS Transport.

Group 414

Actief in heel Nederland

Dankzij de gunstige ligging van ons hoofdkantoor in Breda, kunnen wij u in heel Nederland van dienst zijn.